De Klussenier René Verhagen

De Klussenier René Verhagen
De Klussenier René Verhagen

Noordhoek 5
4759 AA Noordhoek

Dien uw aanvraag in »

0180 78 57 17
06 1316 9706
reneverhagen@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 65515463

Mijn werk

Even voorstellen

Bent u op zoek naar een klusbedrijf voor de verbouwing van uw keuken, badkamer of zolder? Mijn naam is René Verhagen en ik ben als Klussenier beschikbaar in omgeving Noordhoek.

Ik woon met veel plezier in Noordhoek. Na enige tijd werkzaam te zijn geweest als ZZP’er, heb ik besloten mijn eigen klusbedrijf te starten. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht. Na het eerste gesprek op het hoofdkantoor was ik meteen enthousiast. Niet meer alleen als ZZP’er, niet meer de afhankelijkheid van één opdrachtgever maar een eigen klantenkring opbouwen, zelf mijn tijd indelen en kwaliteit bepalen. Daarnaast lift ik mee op de bekendheid van het merk De Klussenier.

Ik heb erg veel ervaring in de renovatiebranche en ben VCA VOL gecertificeerd. Hierdoor kan ik alle opdrachten op het gebied van timmerwerk uitvoeren. Behalve timmerwerk behoren het plaatsen van badkamers en keukens ook tot mijn specialiteiten. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor de plaatsing van een dakraam of een complete zolderverbouwing en overige renovatie- en onderhoudswerkzaamheden. Ook voor klussen van kleiner formaat ben ik de vakman die u met een gerust hart kunt bellen, denk hierbij aan laminaat leggen, lekkende kraan, klemmende deur, een nieuwe poort hangen, tuinhuisjes plaatsen etc.

Wat mag u van mij verwachten? Vakmanschap en kwaliteit vind ik erg belangrijk. Ik ben een veelzijdig vakman en daarom doe ik bijna alles zelf, dit betekent voor u als klant dat ik dagelijks aanwezig ben. Bij grotere projecten kan ik collega Klusseniers vragen een handje te helpen. Toch blijf ik uw enige aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het geleverde werk. Ik denk graag met u mee over de mogelijkheden in uw situatie. Net zoals mijn collega’s ontvangt u een vrijblijvende offerte, reken ik geen voorrijkosten en u ontvangt 12 maanden garantie.

Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact op. Ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Kijk voor meer informatie over mijn klusbedrijf in Zevenhuizen op www.klussenierreneverhagen.nl.

Dien uw aanvraag in »Bekijk meer op mijn website  

Certificeringen

Uw specialist in Noordhoek voor:

  • Bij SIGMA Coatings basistraining gevolgd in toepassing van professionele schilderproducten.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf wandsystemen.
  • Op de Knauf Akadamie opgeleid voor advisering en toepassing van Knauf gipsgebonden pleisters.
  • Als drie sterren gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Ik volgde de opleiding NEN1010 basis woningbouw om verder bekend te worden met de geldende normen voor het werken aan elektrische installaties in woningen.

Specialisaties

  • Zolder verbouwen
  • Deuren afhangen
  • Timmerwerk
  • Isoleren
  • Onderhoudswerk

Beoordelingen van klanten

De samenwerking verliep prettig en René kwam altijd stipt op tijd. Hij doet zijn best en laat dit ook in zijn werk zien. Ondanks de tegenslagen in de werkzaamheden, zette hij door, bleef hij vriendelijk en leverde hij een prachtige badkamer op. Bedankt!NA uit Capelle aan den IJssel
Vriendelijk, meedenkend, netjes, goed voorkomen, beleefd en duidelijk.H uit Nieuwerkerk aan den IJssel
Een goede, betrouwbare, vakkundige klussenier!A uit Gouda
Geen woorden maar daden. Nam echt de moeite om de klus met de juiste kwaliteit uit te voeren.R uit Rotterdam
Goed contact, duidelijke afspraak, acceptabele prijsW uit Rotterdam
`De opdracht is prima uitgevoerd en afgewerktLucien uit Alphen aan den Rijn
Het isoleren van mijn berging en vervolgens inrichten met stellingen etc. ging van een leien dakje. Het ziet er prima uit. Bovendien heel prettig geprijsd. Als ik weer een klus heb, weet ik waar ik terecht kan!E.M. uit Vlaardingen
Professioneel en vriendelijkMaarten uit Zoetermeer

Overtuigd? Dien uw aanvraag in »

 
Loading...